Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان مدیر درمان تامین‌اجتماعی استان هرمزگان گفت: با توجه به اهمیت مقوله سلامت و در راستای ارائه خدمات بهینه و خدمات هوشمند سلامت، سازمان تامین اجتماعی تصمیم به حذف نسخه کاغذی و جایگزینی آن با نسخه الکترونیک گرفت.

دکتر مریم امیری در گفت و گو با ایسنا، افزود: در این بین نیز پزشکان، دندانپزشکان، داروخانه‌ها، بیمارستان ها، فیزیوتراپی‌ها و مراکز تصویربرداری  نیز می توانند با متصل شدن به سامانه تامین اجتماعی و یا استفاده از واسط‌های برنامه نویسی کاربردی (API) از این خدمت بهره‌مند شده و نسخه‌ها را به صورت الکترونیکی ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه ‌داد: در صورت ارائه نسخه بصورت الکترونیکی، نیازی به ارائه نسخه کاغذی از سوی پزشکان و دیگر مراکز وجود ندارد و بدون مراجعه حضوری نیز صورتحساب‌ها در کمترین زمان پرداخت می‌شود.

امیری در خصوص توسعه خدمات الکترونیک سازمان گفت : در راستای بهبود کیفیت، افزایش پوشش، سهولت دسترسی و ارتقای خدمات درمانی قابل ارائه به بیمه شدگان، طرح نسخه الکترونیک و حذف دفترچه های درمانی با توسعه زیرساخت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری لازم، پیاده سازی و آمادگی کامل برای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک فراهم شده است.

امیری اظهار کرد: علاوه بر این بیمه شدگان می توانند برای اطلاع از سوابق بیمه درمانی خود به آدرس eservices.tamin.ir مراجعه و بعد از ثبت نام در سامانه از قسمت «خدمات سلامت الکترونیک - پرونده سلامت الکترونیک من» سوابق درمانی خود را مشاهده کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان عنوان‌کرد: پزشکان و دندانپزشکان می‌توانند با استفاده از یکی از دو روش مبادرت به نسخه‌نویسی الکترونیک نمایند. در صورتیکه فاقد سامانه هستند، برای نسخه نویسی الکترونیکی به آدرس .ep.tamin.ir مراجعه نمایید. همچنین در صورتیکه از سامانه دیگری غیر از سامانه تامین اجتماعی استفاده می‌کنند، با درخواست از شرکت توسعه دهنده سامانه اطلاعاتی خود برای پیاده‌سازی واسط‌های برنامه نویسی کاربردی (API) ، نیازی به استفاده از سامانه تامین اجتماعی و ثبت موازی اطلاعات در سامانه تحت مالکیت سازمان نخواهند داشت.

امیری خاطرنشان ‌کرد: تمهیدات و امکاناتی برای تسهیل و توسعه نسخه‌نویسی الکترونیک برای پزشکان و دندانپزشکان فراهم شده است که از آن جمله می‌توان به  پرداخت و تسویه ۹۵درصد کارکرد روزانه پزشک (سهم سازمان) در صورت استفاده از امضای دیجیتال (و ۸۰ درصد در صورت عدم استفاده از امضای دیجیتال) به صورت علی‌الحساب، برخط و روزانه، امکان انعقاد قرارداد پزشکان و دندانپزشکان با سازمان به صورت فوری، غیرحضوری و بدون رسیدگی و تشریفات از طریق آدرس .ep.tamin.ir، عدم نیاز به تنظیم صورتحساب ماهیانه برای وصول مطالبات، عدم نیاز به مراجعه حضوری برای تحویل نسخ و صورتحساب‌ها، امکان رویت تداخلات دارویی و ... ، اخذ وام کمک هزینه خرید تجهیزات رایانه‌ای از بانک رفاه کارگران بدون نیاز به ضامن و بدون مراجعه حضوری اشاره کرد.

این مقام مسئول درباره چگونگی دسترسی داروخانه‌ها به نسخ الکترونیک نیز تشریح کرد: از این به بعد داروخانه‌های می‌توانند با استفاده از یکی از این دو روش، نسخه الکترونیک پزشکان و دندانپزشکان را به صورت برخط دریافت و نسبت به تحویل دارو به بیمه‌شدگان اقدام کنند.

وی ادامه‌داد: استفاده از سامانه نسخه الکترونیک سازمان به آدرس darman.tamin.ir و یا بهره گیری از سامانه فعلی مورد استفاده خود و متصل کردن آن به سامانه این سازمان از طریق واسط‌های برنامه نویسی کاربردی (API) ارائه شده توسط سازمان، که در این صورت نیازبه ثبت موازی اطلاعات در سامانه‌های تحت مالکیت سازمان نخواهند داشت.

وی مزایای استفاده از این طرح برای داروخانه‌ها را عنوان‌کرد: استحقاق‌سنجی برخط و حذف کسور از صورتحساب داروخانه، سهولت در دریافت دارو و خدمت از چند مرکز، عدم نیاز به تنظیم و ارائه صورتحساب ماهانه، عدم نیاز به مراجعه برای تحویل نسخ و صورتحساب‌ها، امکان اعمال قواعد بیمه همزمان با ثبت نسخه کاغذی همانند نسخ الکترونیک در سامانه تحت مالکیت داروخانه، کاهش مشکلات نسخه‌خوانی و امکان ارجاع نسخه ناخوانا به پزشک (کاهش خطا)، پرداخت ۳۰ درصد مطالبات روزانه داروخانه به صورت علی الحساب و برخط که در آینده نزدیک این رقم به ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت از جمله مزایای استفاده داروخانه‌ها از طرح نسخه الکترونیکی است.

مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان درباره دیگر مراکز نیز گفت: درمانگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، فیزیوتراپی‌ها و مراکز تصویربرداری با استفاده از یکی از این دو روش می‌توانند نسخه الکترونیک پزشکان و دندانپزشکان به صورت برخط دریافت و بر آن اساس ارائه خدمات کنند. اول استفاده از سامانه طراحی شده برای نسخه نویسی درمانگاه‌ها به آدرس ep .tamin.ir و برای نسخه پیچی در درمانگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، فیزیوتراپی‌ها و مراکز تصویربرداری استفاده از سامانه darman.tamin.ir  سازمان تامین اجتماعی . همچنین روش دیگری است که این مراکز می‌توانند از نسخه الکترونیک استفاده نمایند .در روش دوم، با پیاده‌سازی واسط برنامه نویسی کاربردی(َAPI) در سامانه خود از طریق شرکت توسعه دهنده آن سامانه، نیازی به ثبت موازی اطلاعات در سامانه‌های تحت مالکیت سازمان نخواهند داشت.

 امیری درباره مزایای استفاده از طرح برای مراکز درمانی و پاراکلینیکی اظهار کرد: از جمله مزایای استفاده از طرح نسخه الکترونیکی برای مراکز درمانی و پاراکلینیکی می‌توان به استحقاق‌سنجی برخط و حذف کسور از صورتحساب مراکز، عدم نیاز به تنظیم و ارائه صورتحساب ماهانه، عدم نیاز به مراجعه برای تحویل نسخ و صورتحساب‌ها، کاهش مشکلات نسخه‌خوانی و امکان ارجاع مستقیم نسخه ناخوانا پزشک اشاره کرد.

وی در پایان گفت: استفاده از نسخه الکترونیک بسیاری از مشکلات را هم برای بیمه‌شدگان و هم پزشکان، مراکز درمانی و پاراکلینیکی کاهش داده و سرعت ارائه خدمات را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پزشکان و دندانپزشکان برنامه نویسی کاربردی طرح نسخه الکترونیک استفاده از سامانه مزایای استفاده تامین اجتماعی صورتحساب ها ارائه خدمات داروخانه ها عدم نیاز تحت مالکیت بیمه شدگان نسخه نویسی برای نسخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۶۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: به پیشنهاد وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی، حقوق بازنشستگان حداقل بگیر ۳۵ درصد افزایش یافت و حداقل حقوق این افراد ۱۰ میلیون تومان خواهد بود.

آنگونه که ایرنا روایت کرده، وی بیان کرد: یکی از محورهای مهم سیاست‌های سازمان تامین اجتماعی به حوزه انتظام‌بخشی به سیاست‌های حمایتی در کشور اختصاص دارد و امروز آیین‌نامه‌ای در هیات وزیران به منظور ایجاد پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان و در راستای محور مهم سیاست‌های کلی تامین اجتماعی به تصویب رسید.

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: هیات وزیران امروز با این آیین که به پیشنهاد وزارت کار به هیات وزیران تقدیم شده بود و در جلسات متعدد کمیسیون‌های مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود موافقت کرد که بتوانیم انتزاع‌بخشی مناسبی داشته باشیم و هم کارآمدی و هم انسجام را در خدمت‌رسانی‌ حمایتی به جوامعی که تحت پوشش نهادهای مختلف حمایتی هستند و یا به روش‌های مختلف حمایت‌هایی از آنها انجام می‌گیرد مطابق این مصوبه داشته باشیم.

وی ادامه داد: درخصوص سیل سیستان و بلوچستان که پیش از این گزارش‌هایی در همه جلسات از ابتدای سیل تا امروز وزرای مرتبط در جلسه ارائه کرده بودند امروز به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه در جلسه هیات وزیران مقرر شد که فعلا میزان هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به صورت تنخواه در اختیار استاندار و وزارت کشور قرار بگیرد تا بتوانند به عنوان هزینه‌های ضروری اولیه در سطح استان هزینه کنند البته مبالغ خسارت که بیش از این برآورد شده بعد از برآورد نهایی توسط مجموعه‌ها و دستگاه‌های مربوطه درخصوص آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901697

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت