Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست مجازی مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با روسای نظام پزشکی‌های سراسر کشور به منظور رفع موانع اجرایی نسخه الکترونیک و همکاری دو سازمان جهت پاسخ به مطالبات و نیاز‌های جامعه پزشکی امروز در محل سازمان نظام پزشکی برگزار شد.

محمدرضا ظفرقندی، رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به اسناد بالادستی و قوانین موجود در جهت اجرای پرونده الکترونیک سلامت و نسخه نویسی الکترونیک اظهار کرد: در این راستا وظایفی به سازمان نظام پزشکی محول شده که از آن جمله می‌توان به صدور کارت هوشمند و امضای الکترونیک اشاره کرد که گردش کار آن نیاز به مستند سازی قوی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه اجرای نسخه نویسی الکترونیک گامی در جهت کاهش هزینه‌ها بوده، اما باید بصورت تدریجی انجام شود، افزود: باید فرهنگسازی، آموزش، اقناع و مشوق‌های معنادار برای اجرای این طرح مهم در نظر گرفته شود و بحث‌های الزام آور پاسخگو نخواهد بود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه مشوق‌های معنادار همکاران جامعه پزشکی را به سمت استفاده از نسخه نویسی الکترونیک هدایت می‌کند، ادامه داد: جهت گیری دنیا و کشور‌های پیشرفته به سمت نسخه نویسی الکترونیک است و ما نیز باید با رفع موانع سخت افزاری و نرم افزاری بستر‌های لازم را برای اینکار فراهم کرده تا بصورت تدریجی قادر به عملیاتی کردن این طرح باشیم.

به تعهدات خود در زمینه نسخه نویسی الکترونیک پایبند خواهیم بود

 مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی نیز با اشاره به اینکه اجرای نسخه الکترونیک در جامعه پزشکی کشور نقش اساسی و محوری دارد، اظهار کرد: وظیفه داریم دغدغه جامعه پزشکی را در زمینه نسخه نویسی الکترونیک مرتفع کنیم و به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری آمادگی‌های لازم وجود دارد.

او با بیان اینکه بطور حتم نقص‌های فنی در عملیاتی کردن این طرح مهم که گامی در جهت کاهش هزینه‌ها بوده وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به قطعی اینترنت و ضعیف بودن آن در برخی مناطق؛ امکان نسخه نویسی آفلاین و استفاده از اپلیکیشن نیز فراهم شده است، ضمن آن که پرداخت‌ها در این طرح روزانه خواهد بود.

او در خصوص نحوه پرداخت‌ها بیان کرد: پزشکانی که در نسخه نویسی الکترونیک خود دارای امضای دیجیتال هستند، ۹۵ درصد مطالباتشان و کسانی که فاقد امضای دیجیتال هستند، ۸۰ درصد را همان روز دریافت می‌کنند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه محور اجرای نسخه نویسی الکترونیک جامعه پزشکی کشور است، گفت: بدون توافق و هماهنگی با سازمان نظام پزشکی گامی بر نمی‌داریم و با رفع تدریجی موانع؛ این طرح انشاءالله در وضعیت مطلوب عملیاتی خواهد شد.

سالاری با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی غیرمنصفانه برنامه ریزی نکرده و نخواهد کرد، افزود: افزایش درصد نسخه نویسی الکترونیک تدریجی است و چاپ دفترچه کاغذی متوقف نشده است، ضمن آن که برای هر گروه از خدمات پزشکی مانند داروخانه‌ها؛ آزمایشگاه‌ها و مطب‌ها سامانه در نظر گرفته شده است و اگر مجموعه‌ای از سامانه داخلی خود برای انجام کار‌ها استفاده می‌کند با شرکت‌های واسطه فنی مذاکره کردیم تا در بستر همان سامانه به تامین اجتماعی متصل شوند.

او زمانبر بودن شیوه نسخه نویسی الکترونیک و افزایش هزینه‌های ناشی از آن برای پزشکان را پذیرفت و گفت: برای ارائه تسهیلات لازم به مطب‌ها با بانک رفاه کارگران تفاهم کردیم تا بدون مراجعه حضوری و درخواست ضامن؛ پزشکان بتوانند ۴۰ میلیون تومان وام برای تجهیز مطب‌های خود به امکانات نسخه نویسی الکترونیک دریافت کنند.

او به عدم اعلام ضرب العجل برای نسخه نویسی الکترونیک از بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: این الزام و اجبار که اگر پزشکی نسخه نویسی الکترونیک انجام نداد، طرف قرارداد ما نیست؛ وجود ندارد و حتی پیشنهاد دادیم که شروع این طرح از بخش دولتی و درمانگاه‌های دانشگاهی دولتی باشد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به آموزش مجازی پزشکان و کاربرپسند بودن سامانه نسخه نویسی الکترونیک اشاره کرد و گفت: دغدغه جامعه پزشکی قابل درک بوده و اجرای طرح به این مهمی قطعا بدون مشکل هم نخواهد بود؛ اما برای تسهیل کار‌ها اقدامات لازم انجام شده است و هرگاه نیاز باشد با تعامل و همکاری متقابل در جهت رفع موانع کوشش خواهیم کرد.

همکاری و هماهنگی چند جانبه با تامین اجتماعی خواهیم داشت

محمد جهانگیری، معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی نیز با اشاره به اینکه موانع و مشکلات اجرای نسخه الکترونیک را که نظام پزشکی‌های سراسر کشور به ما منعکس کرده‌اند در جلسه‌ای با سازمان تامین اجتماعی مطرح کرده ایم، اظهار کرد: می‌توانیم همکاری و هماهنگی چند جانبه با سازمان‌های بیمه گر بویژه تامین اجتماعی که پیشرو در زمینه اجرای نسخه نویسی الکترونیک است، داشته باشیم.

بیشتر بخوانید

بیماران کرونایی روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند داروهای فاویپیراویر و رمدسیویر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیک نظام پزشکی اجرای نسخه نویسی الکترونیک سازمان تامین اجتماعی سازمان نظام پزشکی جامعه پزشکی هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۰۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟