Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، صادق جلیلی مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان گفت: نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه‌های درمانی و کاهش مراجعات به شعب و کارگزاری‌ها برای تحویل و یا تمدید دفترچه، گامی مهم و ارزشمند در شرایط بحرانی امروز با توجه به همه گیری ویروس کرونا است.

او افزود: این طرح ضمن اینکه باعث سرعت، سهولت، بهبود و گسترش خدمات درمانی می‌شود، نقطه عطفی در عملکرد سازمان تامین اجتماعی به شمار می‌آید که در این شرایط حساس به کمک مردم آمده، همچنین خدمات الکترونیکی و حذف مراجعه حضوری جزو برنامه توسعه و با هدف استقرار دولت الکترونیک و سیاست‌های سازمان تامین اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلیلی در بخش دیگری از سخنان خود به طرح ۳۰۷۰ اشاره کرد و بیان داشت: در این طرح، ۳۰ خدمت حضوری به صورت غیرحضوری ارائه و سالیانه از ۷۰ میلیون مراجعه غیرضروری به تامین اجتماعی جلوگیری می‌شود، همچنین خدمات الکترونیکی به اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی و کاهش مراجعات و جلوگیری از تجمعات کمک می‌کند.

این مقام مسئول، طرح خدمات الکترونیک را اقدامی هوشمندانه و باتوجه به بیماری کرونا مسئولانه و درجهت صیانت از جان و سلامت مردم دانست و بر پرهیز از حضور در جلسات و تجمعات و مراسمات و استفاده از ماسک تاکید کرد و ادامه داد: گسترش خدمات الکترونیکی و تامین اجتماعی دیجیتال نیاز روز جامعه بوده و سازمان تامین اجتماعی در این عرصه پیشرو و پیشگام است.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی خوزستان از همه پزشکان، دندانپزشکان، داروخانه ها، مراکز تصویربرداری، آزمایشگاه ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز و موسسات شخصی، خصوصی و دولتی خواست در طرح نسخه نویسی الکترونیک مشارکت و همکاری کنند.

او اظهار داشت: جمعیت ۴۵ میلیونی بیمه شدگان تامین اجتماعی ظرفیتی بزرگ و بالقوه برای پزشکان و مراکز درمانی است و طرح نسخه نویسی الکترونیک، با هدفِ افزایش مراکز طرف قرارداد به منظور دسترسی سریع و آسان بیمار به پزشک و مراکز درمانی، ارتقا و بهبود کمی و کیفی خدمات درمانی، رضایتمندی بیمه شدگان و همچنین پرداخت بروز مطالبات پزشکان و موسسات و مراکز درمانی و بیمارستانی اجرایی شده است.

جلیلی تصریح کرد: نسخه الکترونیک از سال ۱۳۹۸ در بسیاری از مراکز ملکی تامین اجتماعی در سراسر کشور از جمله استان خوزستان آغاز شده و هم اکنون درصدد تسری این طرح به مطب پزشکان و داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها و مراکز تصویربرداری و درمانی و بیمارستانیِ خصوصی و دولتی طرف قرار داد هستیم، ضمن اینکه بانک رفاه جهت پرداخت وام به منظور تجهیزِ مطب پزشکان، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، مراکز درمانی، تصویربرداری و فیزیوتراپی به وسایل و سخت افزار‌های رایانه مورد نیاز آمادگی دارد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیکی خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیک خدمات الکترونیک مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۵۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاترهای با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کارهای دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهرهای خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجراهای عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

کد خبر 6095119 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد