Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- طرح نسخه الکترونیک و حذف دفترچه‌های درمانی تأمین اجتماعی در راستای بهبود کیفیت، افزایش پوشش، سهولت دسترسی و ارتقای خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی مطرح‌شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک یک الزام قانونی از برنامه‌های پنجم و ششم توسعه بوده و باید تا پایان سال سوم برنامه، پزشکان نسخه‌ها را به‌صورت الکترونیک تجویز کنند؛ در مواد 34 و 35 و 36 و 38 برنامه پنجم توسعه و در مواد 73 و 74 برنامه ششم توسعه به نسخه‌نویسی الکترونیک اشاره‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دیگر مزایای اجرای این طرح کاهش اشتباهات ناشی از نسخه خوانی و نسخه‌نویسی، استعلام سیستمی و برخط استحقاق درمانی بیمه‌شدگان، امکان دریافت دارو از یک یا چند داروخانه در سراسر کشور، حذف مراجعات جهت تمدید تاریخ اعتبار و تعویض دفترچه درمانی است.

40 پزشک در شهر کرمان برای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک همکاری نمی‌کنندروحانی: نسخه نویسی الکترونیک و پرونده سلامت الکترونیک باید تا شش ماه آینده عملیاتی شوداز گوشه و کنار آذربایجان‌غربی|نسخه نویسی الکترونیک در تمامی شهرستان‌های آذربایجان غربی اجرا می‌شودکرمانشاه| نسخه نویسی الکترونیک در شهرستان هرسین اجرا می‌شود

این طرح بستری مناسب جهت تشکیل پرونده الکترونیکی درمان بیمه‌شدگان سازمان است و با اجرای آن دیگر نیازی به همراه داشتن دفترچه درمانی در مراجعه به مراکز درمانی ملکی و طرف قرارداد تأمین اجتماعی نیست.

هرچند مزایای مختلفی برای اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک بیان‌شده است؛ اما در این میان پرسش‌هایی مطرح است که پاسخ روشن و آشکار به آن می‌تواند اذهان را برای اجرای این طرح آماده کند؛ پرسش‌هایی نظیر اینکه آیا زیرساخت‌های الکترونیک برای ارتباط بین بخشی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان سمنان آماده‌شده است؟

و آیا این زیرساخت‌ها می‌تواند به‌صورت بر خط اطلاعات بیماران را در اختیار قرار دهد؟

بر اساس آنچه گفته‌شده است هم‌اکنون تمامی مراکز درمانی و تشخیصی در سطح استان می‌توانند بدون استفاده از دفترچه درمانی مبادرت به نسخه‌نویسی و ارائه خدمات به‌صورت الکترونیکی کنند.

سیدمجتبی اکرم مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان بابیان اینکه گسترش اجرای طرح نسخه الکترونیک تأثیر بسزایی در بهبود روند ارائه خدمات درمانی دارد گفت: اجرای این طرح در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا نیز اثرگذار است.

وی بابیان اینکه ارسال نسخه الکترونیک از طریق پزشکان به‌صورت جدی در حال پیگیری است عنوان کرد: از دیگر فواید اجرای این طرح کاهش تردد بیمه‌شدگان جهت انجام امور مربوط به بیمه و کاهش مشکلات ناشی از صدور دفاتر درمانی است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان با اشاره به تعامل بسیار خوبی که با سازمان نظام پزشکی شهرستان‌های مختلف استان در این راستا برقرارشده است اظهار امیدواری کرد: با همکاری همه‌جانبه فعالان بخش درمان شاهد ارائه درصدی نسخ به‌صورت الکترونیک در سطح استان سمنان باشیم.

اکرم با اشاره به تأخیر در پرداخت مطالبات پزشکان و داروخانه‌ها در سال‌های گذشته ضمن بیان اینکه این مشکل در حال حاضر مرتفع شده است بیان کرد: استفاده پزشکان از سامانه نسخه الکترونیک موجب تسهیل و تسریع در پرداخت مطالبات پزشکان و داروخانه‌ها می‌شود..

وی خاطرنشان کرد: با تکمیل و ارتقاء سخت‌افزاری و نرم‌افزاری سامانه نسخه الکترونیک، تمامی مراکز ارائه‌دهنده خدمات تشخیصی و درمانی امکان ورود و استفاده از سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی را دارند.

وی یکی از عوامل مهم در سرعت بخشیدن به اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان سمنان را ورود و استفاده پزشکان، داروخانه‌ها، مراکز پاراکلینیک و همچنین درمانگاه‌ها از این سامانه عنوان کرد و افزود: در نظر داریم بیمارستان‌ها را نیز به این سامانه متصل کنیم که با تحقق آن تمامی مراکز تحت پوشش قرارگرفته و شاهد حذف کامل دفترچه‌های کاغذی از چرخه درمان بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی خواهیم بود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان گفت: سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک تأمین اجتماعی قابلیت اتصال به دیگر سامانه‌های نسخه‌نویسی را دارد که این خود یک ویژگی بسیار مهم محسوب می‌شود و با ایجاد این سیستم ارتباطی مراکز تشخیصی و درمانی نیز می‌توانند اطلاعات موردنیاز خود را به‌صورت هم‌زمان در سامانه‌های مختلف درمانی بارگذاری و یا دریافت کنند.

اکرم در مورداجرای طرح 3070 سازمان تأمین اجتماعی نیز گفت: این طرح گامی مهم در راستای تحول ساختاری و تکمیل نهضت خدمات‌رسانی غیرحضوری به ذینفعان سازمانی است که تاکنون پنج خدمت غیرحضوری سازمان در قالب این طرح رونمایی شده است و قرار است تا پایان بهمن‌ماه امسال از 30 خدمت که به‌صورت کامل غیرحضوری شده‌اند؛ رونمایی شود.

وی بیان کرد: با اجرای کامل این طرح سالانه 70 میلیون از 96 میلیون مراجعه به واحدهای اجرایی تأمین اجتماعی کاسته می‌شود.

به نظر می‌رسد تحولی اساسی در روند خدمات‌رسانی در حوزه درمان نیاز است و قطعاً اجرای طرح‌هایی نظیر نسخه‌نویسی الکترونیکی و خدمات‌رسانی غیرحضوری در توسعه کمی و کیفی ارائه خدمات بسیار اثرگذار است.

طرح نسخه الکترونیک یک طرح ملی بوده و نشان از ارتقاء بخش درمان سازمان به شیوه‌های نوین خدمت‌رسانی در راستای تکریم بیمه‌شدگان است.

انتهای پیام/363/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی اجرای این طرح سامانه نسخه استان سمنان بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۶۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه انتخابیه به روایت وزیر کشور

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور، درباره برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در تهران برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در وزارت کشور وجود دارد. در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات را تمام الکترونیکی برگزار می‌کنیم که بزرگ ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند. شعب اخذ رای و سامانه های اخذ رأی مشخص شده است. در دور اول انتخابات در چهار حوزه انتخابیه، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار شد، اما برای اولین بار این انتخابات در این گستردگی اجرا می شود و تحول مهمی در حوزه اخذ رأی است.

وی در گفتگو با ایسنا، درباره کوتاه شدن زمان شمارش آرا در انتخابات تمام الکترونیکی، گفت: در اخذ رأی الکترونیکی آمار در همان جا داده می‌شود. در دور اول که‌در ۴ حوزه انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار شد، ساعت یک یا دو نصف شب آرای آن حوزه ها جمع بندی و مشخص شد.

وحیدی خاطر نشان کرد: آموزش رای دادن الکترونیکی قرار است به مردم از طریق صداوسیما و به صورت حضوری در مراکز جمعیت به مردم داده شود که در روزهای آینده شدت بیشتری می گیرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902277

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه انتخابیه به روایت وزیر کشور
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه