Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در نشست مشترک مدیران سازمان تامین اجتماعی و سازمان نظام پزشکی که امروز (۲۸ بهمن ماه) برگزار شد، با اشاره به طرح نسخه نویسی الکترونیک، اظهار کرد: از لحاط فنی امکان نسخه نویسی الکترونیک در مطب ها، تمامی مراکز درمانی، داروخانه‌ها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. فراهم کرده ایم که یا در سامانه تامین اجتماعی انجام دهند یا در سامانه‌های خودشان به‌ای پی آی سازمان تامین اجتماعی متصل می‌شوند.

وی افزود: این روال کلی است که ظرف چند ماه گذشته در حال انجام است که با کندی‌هایی رو به رو بوده است، اما تلاش کردیم رفع کنیم، در مناطقی ممکن بود امکان نسخه نویسی الکترونیک نباشد و اینترنت ضعیف بود است که در حال رفع این مشکل هستیم.هرچند ضریب نفوذ ما در حوزه نسخه نویسی الکترونیک روز به روز درحال افزایش است.

سالاری بیان کرد: اگر پزشک امکان نسخه نویسی الکترونیک را دارد در سامانه ما یا خود انجام دهد و خواهش می کنیم که نسخه را الکترونیک انجام دهند. بیمه شده ما تا به امروز دفترچه داشت و از یک اسفند دیگر دفترچه جدید صادر نمی کنیم دفترچه‌های موجود حذف نشده است و تا ۳۰ بهمن دفترچه صادر می کنیم و در روز اول اسفند افرادی که دفترچه ندارد کم هستند و به تدریج تعداد آن‌ها افزایش می‌یابد اگر پزشک تمایل به نسخه نویسی الکترونیک ندارد، در دفترچه می‌نویسد اگر بیمار هم دیگر دفترچه نداشت در سرنسخه این اقدام را انجام می‌دهد و تحت پوشش بیمه خدمت را انجام می‌دهد.

وی درباره مزیت‌های نسخه نویسی الکترونیک برای پزشکان، گفت: به جامعه پزشکی اعلام آمادگی کردیم که نسخه نویسی الکترونیک انجام شود و گفتیم بخشی از تعهد را تا پایان همان روز و بخش دیگر را تا پایان ماه پرداخت می کنیم. اگر الکترونیک نباشد و اوراقی که باید جمع شود دو تا سه ماه زمان می برد تا صورت حساب به دست تامین اجتماعی برسد و بعد از بررسی‌های تامین اجتماعی مدتی طول می‌کشید که پرداخت انجام شود، اما نسخه نویسی الکترونیک این مشکلات را ندارد و اولویت ما برای مراکز درمانی است که به صورت الکترونیک نسخه می‌نویسند.

وی گفت: مصوب کردیم که در شهرستان‌هایی که ۲۰ هزار نفر بیمه شده دارند، اما درمانگاه ندارند دستور ساخت درمانگاه داده شده و منابع مالی آن تامین شده است.

وی افزود: تا ۱۰ روز آینده در شهرستان‌هایی که بیمارستان تامین اجتماعی نداریم، هزینه درمان برای بیمه شدگان تامین اجتماعی که به مراکز دولتی مراجعه کردند رایگان خواهند شد.

درحال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی دفترچه بیمه نسخه نویسی الکترونیک تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۰۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر استان مازندران در این اجتماع، مشکلات معیشتی، درمان، مسکن و نبود امنیت شغلی را عمده معضلات جامعه کار و کارگری نام برد و خواستار عدالت اجتماعی برای قشر شریف کارگران شد.

دریابیگی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران کشور مبنی بر تجدید نظر مسئولان در تعیین حقوق مناسب کارگران و بازنشستگان گفت متاسفانه حقوق فعلی کارگران و بازنشستگان خرج و هزینه پانزده روز یک ماه این قشر شریف را کفایت نمی‌کند.

ساداتی رئیس کانون کارگران ساختمانی مازندران با اشاره به ضرورت ارتقای مهارتی کارگران در مراکز فنی و حرفه‌ای اظهار داشت در مازندران ۷۵ هزار کارگر ساختمانی شناسایی شده وجود دارد که ۴۲ هزار نفر آنها تحت پوشش بیمه ساختمانی هستند و ۳۳ هزار نفر فاقد بیمه در نوبت بیمه شدن قرار دارند.

فلاح مدیرکل تامین اجتماعی مازندران، ارائه خدمات مناسب به کارگران و بازنشستگان را وظیفه سازمانی تامین اجتماعی به بیمه شدگان نام برد و یادآور شد در مازندران دو میلیون و ۳۰هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

وی افزود در مازندران بالغ بر۱۰۰ هزار واحد کارفرمایی فعال وجود دارد که ارائه خدمات غیر حضوری از اقدامات حمایتی سازمان تامین اجتماعی به کارفرمایان است و از خرداد ماه امسال همه امورات تامین اجتماعی در حوزه بیمه کارگران کاملا هوشمند و غیرحضوری خواهد شد.

لازم به یادآوری است، قرائت قطعنامه و تجدید میثاق کارگران با شهدا و امام راحل و تجدید بیعت با رهبری بخش پایانی مراسم بزرگداشت روز جهانی کار و کارگر در استان مازندران بوده است.

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم