Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-03@04:51:20 GMT

مکانیسم‌های دریافت خدمات طرح نسخه‌الکترونیک

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۵۷۷۹

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی بیان کرد: مکانیسم‌های دریافت خدمات در قالب طرح نسخه الکترونیک و حذف دفترچه‌های بیمه در تامین اجتماعی در نظر گرفته شده‌ که یک مکانیسم استفاده سرنسخه خود دکترها و دوم استفاده از دفترچه بیمه فعلی است.

محمد جهانگیری معاون سازمان نظام پزشکی در نشستی مشترک با معاون درمان سازمان تامین اجتماعی درباره دو طرح نسخه‌نویسی الکترونیک و عدم صدور دفترچه‌های کاغذی درمان تامین اجتماعی اظهار داشت: این دو طرح توامان پیش می‌روند ولی گره زدنشان با یکدیگر درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطلوبیت حذف دفترچه این است که با نسخه نویسی الکترونیک همراه باشد.

وی در ادامه افزود: در سنوات قبل اقداماتی در این زمینه شروع شده‌است و نباید شتابزدگی و عجله صورت گیرد، باید چند مسیر در حوزه ارائه خدمات مشخص شود. اولین چیزی که در نظام سلامت به آن فکر می‌کنیم بیمار است و کیفیت خدمات نباید افت کند. دوم موضوع مهم محرمانگی اطلاعات است که نباید خدشه‌دار شود. سوم اینکه اگر پزشک نتوانست نسخه‌الکترونیک بنویسد دسترسی‌اش قطع شود.

جهانگیری ضمن انتقاد از عدم اطلاع‌رسانی کافی در این باره به مردم بیان کرد: باید اطلاع‌رسانی برای اجرا دقیق‌تر باشد در عین حال گاهی هم باید کار را شروع کرد و نباید معطل ماند. چندسال است کار امضای الکترونیک و نسخه الکترونیک را دنبال می‌کنیم و پیگیری‌های لازم برای ارتقای آن را در دست انجام داریم.

معاون سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه مکانیسم‌های مختلفی برای دریافت خدمات در قالب طرح نسخه الکترونیک و حذف دفترچه‌های بیمه در تامین اجتماعی در نظر گرفته شده‌است، اذعان کرد: یک مکانیسم استفاده سرنسخه خود دکترهاست، دوم استفاده از دفترچه بیمه فعلی.

جهانگیری ادامه داد: طبق تفاهم‌های صورت گرفته، این طرح، سرآغاز یک کار بزرگ است و نه پایان کار. اکنون دفترچه‌ها کلا حذف نمی‌شوند بلکه دفترچه‌های موجود همچنان استفاده می‌شوند. به مردم نباید آسیب برسد. مردم را برای اینکه دفترچه نیست معطل نکنیم، اگر هم مشکلی هست باید حل شود، به‌ویژه در دوران کرونا، تشکیل صف، انتظار زیاد، تعلل برای نسخه‌نویسی و نسخه۲پیچی الکترونیک و در مجموع تشویش نباید ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه از سوی دیگر در هیچ کجای دنیا نسخه الکترونیک در یک مقطع به طور کامل انجام نشده و هنوز اسناد کاغذی در کشورهایی که نسخه الکترونیک دارند برقرار است، یادآور شد:  تدابیر لازم باید انجام شود. مردم و همچنین ارائه‌دهندگان خدمت دغدغه نداشته باشند کارگروه مشترکی را با سازمان تامین اجتماعی راه‌انداری کردیم که آنلاین پاسخگو باشیم. همراهی سازمان نظام پزشکی در این طرح هست، اما دغدغه‌ها را هم بازگو می‌کنیم و اگر مشکلی ایجاد شود مداخله می‌کنیم و اگر  مشکل رفع نشود، شاید طرح تامین اجتماعی را تغییر مسیر دهیم.

وی افزود: الزامی برای نسخه نویسی الکترونیک نیست و مکانیسم‌های تشویقی برای پیوستن به این طرح درنظر گرفته شده‌است. تسهیلاتی را با کمک سازمان تامین اجتماعی و بیمه سلامت داریم و شش‌ماه فرصت تعیین شده تا مکانیسم‌ها کامل شوند.

جهانگیری درباره مشکلات پزشکان برای استفاده از چندسامانه بیمه‌گرهای پایه برای نسخه‌نویسی الکترونیک تصریح کرد: توافقی که انجام شده این است که در قسمت داروخانه از یک پنل استفاده شود. در نسخه‌نویسی هم همینطور است، پزشکان می‌توانند هرسامانه‌ای که مورد تایید است را در مطب استفاده کنند و در یک پنل واحد نسخه بنویسند.

وی در پایان ادامه داد: یکی از دغدغه‌های پزشکان استفاده از پنل‌های مختلف بود که حل شده‌است. فراخوانی دادیم و ۱۸ شرکت در فراخوان‌های ما شرکت کردند و ۵ شرکت استانداردهای لازم را اخذ کردند که اعلام کردیم این ۵ سامانه مجاز و مورد تایید بیمه‌ها هستند. بنابراین پزشک از یک پنل واحد استفاده و موارد را  به بیمه‌ها ارسال می‌کند.

افق تهران/

برچسب ها: نسخه الکترونیک ، نظام پزشکی ، جهانگیری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MlN

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نسخه الکترونیک نظام پزشکی جهانگیری نسخه نویسی الکترونیک سازمان نظام پزشکی نسخه الکترونیک تامین اجتماعی مکانیسم ها دفترچه ها طرح نسخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۵۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان

محسن اسدبیگی با اشاره به اینکه در راستای ماده ۴۳ قانون جمعیت و خانواده نزدیک به ۶ هزار زوج نابارور در سطح استان شناسایی شده است، اظهار کرد: از ۶ هزار زوج نابارور ۱۳۸۱ نفر به عنوان نابارور در سامانه نشاندار شده‌اند.
به گفته وی اداره کل بیمه سلامت استان در حال حاضر با دو مرکز درمان ناباروری خصوصی شفا و غیر دولتی جهاد دانشگاهی جهت ارائه خدمات تخصصی سطح دوم درمان ناباروری قرارداد دارد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در حال حاضر دخواست و دریافت خدمات ناباروری بصورت الکترونیک در سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت انجام می‌شود.
اسد بیگی با اشاره به اینکه تاکنون ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب ۸ میلیارد تومان بابت اسناد خدمات ناباروری به مراکز درمان ناباروری و ۳ میلیارد تومان بابت اسناد سرپایی به زوجین نابارور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • دفترچه­ سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید