Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-03@09:17:44 GMT

مشکلات حذف دفترچه بیمه در نخستین روزها

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۹۸۶۸

‍‍‍‍‍‍

مدیرکل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیکی را اختیاری دانست. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  شهرام غفاری - مدیرکل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی با حضور در گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر درباره طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در مراکز درمانی کشور گفت: بیمه شدگان تامین اجتماعی دیگر نیازی به ارائه دفترچه بیمه در مراکز درمانی طرف قرار داد این سازمان ندارند و می‌توانید با کارت ملی به مراکز مذکور مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین کسانی که دفترچه بیمه دارند، تا آخرین برگ دفترچه می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی افزود: دلیل این اقدام جلوگیری از حدود ۶۰ میلیون مراجعه برای تمدید و دریافت دفترچه جدید به کارگزاری‌های بیمه تامین اجتماعی بود.

غفاری درباره روش‌های جایگزین نسخه نویسی الکترونیکی گفت: سرنسخه پزشک هم مشروط به نوشتن کد ملی بیمه شده در آن، مورد قبول تامین اجتماعی خواهد بود.

مدیرکل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی در ادامه افزود: این طرح بر پایه طرح نسخه الکترونیک سوار شده است، اما نسخه نویسی الکترونیک اجبار نیست. بلکه صرفا بستر این کار فراهم شده است. از روش سرنسخه پزشک می‌توان به جای نسخه الکترونیکی استفاده کرد.

وی درباره نحوه استعلام اعتبار بیمه مراجعه کنندگان گفت: پزشکان می‌توانند از طریق سامانه، *۴*۱۴۲۰# یا سایت medical.tamin.ir استعلام‌های لازم را به سریعترین روش انجام دهند.

غفاری تاکید کرد: بیمه‌های تکمیلی نیز طی همین هفته به سامانه نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی متصل خواهند شد.

جهانگیری، معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی در ارتباط اینترنتی با این برنامه درباره طرح حذف دفترچه بیمه گفت:لازم است زیرساخت‌های مناسب برای این طرح به درستی تدبیر شود تا هم پزشکان و هم بیماران دچار مشکل نشوند. در ضمن باید به این نکته توجه شود که آموزش به پزشکان و بیماران زمان بر است.

خیری، عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان که به صورت اینترنتی با برنامه ارتباط برقرار کرده بود، ضمن اعلام استقبال دارو سازان از نسخه‌های الکترونیکی گفت: این کار باید برنامه عملیاتی درستی داشته باشد، هم در نسخه نویسی الکترونیک و هم در حالت سرنسخه پزشک، کار و هزینه بیشتری به داروخانه‌ها تحمیل می‌شود که باید در برنامه عملیاتی به این موضوع توجه شود. زمان بر شدن نسخه پیچی و معطلی مراجعه کنندگان به داروخانه‌ها از مشکلات دیگر طرح است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: گفتگوی 18 و 30 ، حذف دفترچه بیمه ، سازمان تامین اجتماعی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: گفتگوی 18 و 30 حذف دفترچه بیمه سازمان تامین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیک سازمان تامین اجتماعی دفترچه بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۹۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر استان مازندران در این اجتماع، مشکلات معیشتی، درمان، مسکن و نبود امنیت شغلی را عمده معضلات جامعه کار و کارگری نام برد و خواستار عدالت اجتماعی برای قشر شریف کارگران شد.

دریابیگی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران کشور مبنی بر تجدید نظر مسئولان در تعیین حقوق مناسب کارگران و بازنشستگان گفت متاسفانه حقوق فعلی کارگران و بازنشستگان خرج و هزینه پانزده روز یک ماه این قشر شریف را کفایت نمی‌کند.

ساداتی رئیس کانون کارگران ساختمانی مازندران با اشاره به ضرورت ارتقای مهارتی کارگران در مراکز فنی و حرفه‌ای اظهار داشت در مازندران ۷۵ هزار کارگر ساختمانی شناسایی شده وجود دارد که ۴۲ هزار نفر آنها تحت پوشش بیمه ساختمانی هستند و ۳۳ هزار نفر فاقد بیمه در نوبت بیمه شدن قرار دارند.

فلاح مدیرکل تامین اجتماعی مازندران، ارائه خدمات مناسب به کارگران و بازنشستگان را وظیفه سازمانی تامین اجتماعی به بیمه شدگان نام برد و یادآور شد در مازندران دو میلیون و ۳۰هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

وی افزود در مازندران بالغ بر۱۰۰ هزار واحد کارفرمایی فعال وجود دارد که ارائه خدمات غیر حضوری از اقدامات حمایتی سازمان تامین اجتماعی به کارفرمایان است و از خرداد ماه امسال همه امورات تامین اجتماعی در حوزه بیمه کارگران کاملا هوشمند و غیرحضوری خواهد شد.

لازم به یادآوری است، قرائت قطعنامه و تجدید میثاق کارگران با شهدا و امام راحل و تجدید بیعت با رهبری بخش پایانی مراسم بزرگداشت روز جهانی کار و کارگر در استان مازندران بوده است.

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود