Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@04:13:03 GMT

نسخه نویسی الکترونیک در بوشهر فعال شد

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۵۱۵۴

نسخه نویسی الکترونیک در بوشهر فعال شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سید جواد رکاب‌پور، سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بوشهر روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در زمان حاضر از استان بوشهر ۵۳۶ پزشک در سامانه نسخه نویسی الکترونیک فعالیت دارند که از این شمار ۱۷۸ پزشک طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: اجرای این طرح به معنی ارائه نشدن خدمت به دارندگان دفترچه‌های بیمه تامین اجتماعی نیست و بیمه شدگان دارای دفترچه و حتی فاقد دفترچه قادر به دریافت خدمات مدنظر خود از سازمان تامین اجتماعی هستند.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بوشهر ادامه داد: برخی از مرکز‌های درمانی استان بوشهر از زیرساخت لازم برای نسخه نویسی الکترونیک برخوردار نیستند و این باعث شده تا آن‌ها نتوانند از مزیت‌های این طرح استفاده کنند.

رکاب‌پور ادامه داد: در این ارتباط بانک رفاه نیز تسهیلات ۴۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی برای درمانگاه‌ها لحاظ کرده‌است تا بتوانند زیرساخت‌های موردنیاز خود برای طرح نسخه نویسی الکترونیک ارتقا دهند.

او عنوان کرد: اکنون هزینه مرکز‌هایی که طرح نسخه نویسی الکترونیک را اجرایی کردند ظرف مدت ۲۴ ساعت و سایر مرکز‌ها هزینه‌کرد آن‌ها در پایان ماه پرداخت می‌شود که این رویکرد باعث ابزار تشویقی برای استفاده مراکز از طرح نسخه نویسی الکترونیک شده‌است.

او گفت: در استان بوشهر برای هر بخش از طرح نسخه نویسی الکترونیکی مشاورانی توانمند به کارگیری شدند تا مشکلات حین اجرای این طرح به حداقل برسد.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بوشهر افزود: سامانه تلفنی۱۴۲۰ نیز برای مرکز‌های درمانی و بیمه شده‌ها تعریف شده تا در صورت مواجه شدن با اشکال در طرح نسخه نویسی الکترونیک آن را از طریق سامانه پیگیری کنند.

رکاب‌پور در باره افتتاح مراکز درمانی تامین اجتماعی در استان بوشهر گفت: تا نیمه نخست سال آینده ۲ درمانگاه تامین اجتماعی خورموج و جم و مرکز پاراکلینیک امام موسی کاظم (ع) برازجان به بهره‌برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید

دفترچه‌های درمانی تامین اجتماعی از اول اسفند چاپ نمی‌شوند

او ادامه داد: پاراکلینیک برازجان ابتدا مقرر بود در دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد که زمان افتتاح آن به تاریخ دیگری موکول شد.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بوشهر بیان کرد: درمانگاه‌های تامین اجتماعی در دیلم عملیات اجرایی آن از حدود یک ماه پیش آغاز و در دلوار نیز پیمانکار پروژه مشخص شده است و تا پیش از پایال سال عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

رکاب‌پور ادامه داد: برای احداث درمانگاه‌های تامین اجتماعی اهرم، شبانکاه و خارگ نیز فرایند اداری برای دریافت مجوز احداث آن‌ها در دست پیگیری است.

او افزود: با احداث درمانگاه‌های یاد شده بار مراجعه بیماران به مراکز تامین اجتماعی مرکز استان کاهش می‌یابد و از لحاظ کمی و کیفی روند خدمات رسانی تامین اجتماعی در مرکز استان ارتقا پیدا می‌کند.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بوشهر ادامه داد: برای شهر بوشهر نیز با توجه به اینکه درمانگاه تخصصی مبعث به تنهایی نیاز بیمه شدگان را تامین نمی‌کند احداث دومین درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی برای بوشهر در دستور کار قرار گرفته و اکنون کار‌های مربوط به کارشناسی و جانمایی آن در دست انجام است.

او در ارتباط با خدمات تامین اجتماعی برای مراجعه‌کنندگان به دندان پزشک نیز گفت: بیمه شدگان تامین اجتماعی در صورتی که به دلیل ازدیاد بیماران موفق به دریافت خدمات مدنظر خود از درمانگاه مبعث نمی‌شوند باید سایر مرکز‌های طرف قرارداد‌های سازمان تامین اجتماعی را برای درمان انتخاب کنند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی نسخه الکترونیکی نسخه نویسی درمانگاه تخصصی طرح نسخه نویسی الکترونیک تامین اجتماعی درمانگاه ها مرکز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۵۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین شیخی چهارشنبه شب در آئین تجلیل از ۲ معلم نمونه قرآنی استان به مناسبت روز معلم در شهر بوشهر با اشاره به سخن حضرت علی (ع) در مورد معلم و یاد گرفتن مطلبی از معلم گفت: دغدغه معلم همیشه این است که حیات بشر، بر مدار ارزش‌ها و کرامت انسانی بچرخد و شناخت خدا و مکتب و دین، همت اساسی آدمی باشد و هیچ بیگانه ای را مجال تجاوز به فرهنگ ارزشی دین و میهن فراهم نیاید

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بوشهر با بیان اینکه معلمی در قرآن به عنوان جلوه‌ای از قدرت لا یزال الهی، نخست ویژه ذات مقدس خداوند تبارک و تعالی دانسته شده است افزود: در نخستین آیات قرآن که بر قلب مبارک پیغمبر اکرم (ص) نازل شد، به این هنر خداوند اشاره شده است که بخوان به نام پروردگارت که جهانیان را آفرید. انسان را از خون بسته سرشت بخوان! و پروردگارت کریم‌ترین است همان که آموخت با قلم، آموخت به انسان آنچه را که نمی‌دانست.

حجت الاسلام شیخی با اشاره به ظرفیت‌های قرآنی شهرستان بوشهر گفت: در بوشهر بیش از ۵۰ حافظ قرآن کریم وجود دارد که این موضوع نشان از از خودگذشتگی های معلمینی همچون استاد نجفی و محبوبی است که با وقف زندگی و وقت گران بهای خود باعث به ثمر نشستن این حافظان کلام وحی شده‌اند و بر خود می‌بالیم که در مرکز استان معلمینی وجود دارند که دغدغه آنها ترویج معنی و مفاهیم قرآنی در جامعه است.

کد خبر 6094782

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛