Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی محسنی بندپی گفت: حذف کامل دفترچه بیمه‌های کاغذی تا پایان سال 1400 که مصادف با پایان سال برنامه ششم توسعه است زمان می‌برد..

به گزارش برنا؛ محمدعلی محسنی بندپی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار برنا درخصوص آخرین وضعیت حذف دفترچه‌ بیمه‌های کاغذی گفت: سالهاست کشورهای توسعه یافته دفترچه‌های بیمه کاغذی را کنار گذاشتند چون احتمال خطا در آنها بسیار بالا بود و به دلیل بدخطی برخی پزشکان و شلوغ بودن سر آنها ممکن بود دارو به شکل کامل نوشته نشود و در نهایت بیمار در داروخانه نسخه اصلی خود را دریافت نکند اما با نسخه نویسی الکترونیک دیگر چنین مشکلاتی به وجود نخواهد آمد و از طرفی تمام پرونده بیمار در آن موجود خواهد بود و این امر به پزشک در نسخه نویسی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در برنامه ششم توسعه و در بودجه سال 1399 دولت مکلف شده است که تا پایان این برنامه، نسخ کاغذی بیمه را حذف کند و دو بیمه گر بزرگ کشور یعنی تامین اجتماعی و بیمه سلامت به سمت الکترونیکی کردن نسخ پیش بروند اما این درحالیست که این قانون تاکنون به صورت کامل اجرا نشده است.

محسنی بندپی تصریح کرد: چند روز گذشته نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی دو رئیس سازمان بیمه بزرگ کشور یعنی تامین اجتماعی و بیمه سلامت را به کمیسیون بهداشت و درمان فرا خواند تا درمورد اجرای ناقص این قانون سوال کند از آنجایی که بنده نیز عضو کمیته بازدید از سیستم نسخه نویسی الکترونیک بیمه سلامت و تامین اجتماعی هستم باید بگویم خوشبختانه بیمه تامین اجتماعی پیشرفت خوبی در این زمینه داشته و بیمه سلامت نیز زیرساخت‌های لازم را فراهم کرده است.

او در ادامه گفت: رئیس بیمه سلامت و معاون رئیس بیمه تامین اجتماعی با حضور در کمیسیون بهداشت و درمان اعلام کردند که بخش خصوصی همکاری بسیار خوبی در جهت نسخه نویسی الکترونیک داشته است اما در بخش دولتی به دلیل عدم وجود زیرساخت‌ها پروژه به کُندی پیش رفته است درواقع اگر خانه بهداشت، درمانگاه‌ها و مراکز درمانی ما زیرساخت لازم برای نسخه نویسی الکترونیک را نداشته باشند طبیعتا کار با سرعت کمتری پیش خواهد رفت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در جلسه کمیسیون بنا شد گروه‌ها، افراد و نهادهایی را که در اجرای کامل حذف دفترچه‌های بیمه کاغذی مشکل دارند و عدم همراهی آنها باعث شده پروژه به کندی پیش برود را دعوت کنیم تا مشکلات آنان را بشنویم و با استفاده از ابزارهای خود به آنها کمک کنیم تا زیرساخت‌ها را فراهم کنند.

محسنی بندپی درخصوص زمان اجرای این قانون گفت: حذف کامل دفترچه بیمه‌های کاغذی تا پایان سال 1400 که مصادف با پایان سال برنامه ششم توسعه است زمان می‌برد هرچند که اکنون بیمه تامین اجتماعی کار پسندیده‌ای انجام شده و مردم می‌توانند همزمان هم از دفترچه بیمه های کاغذی و هم از نسخه نویسی الکترونیکی استفاده کنند.

او در پایان تاکید کرد: نباید یادمان برود که تمام این اتفاقات برای ارائه خدمت به بیماران انجام می‌شود و ممکن است مانند تمام کشورهای توسعه یافته در تغییر سیستم سنتی به مدرنیته مشکلاتی به وجود بیاید اما باید با قدرت و جدیت ادامه دهیم تا خدمات حساب شده و منطقی به مردم ارائه دهیم.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان مراکز درمانی دفترچه بیمه دفترچه بیمه کاغذی نسخه نویسی الکترونیک کمیسیون بهداشت بیمه های کاغذی تامین اجتماعی محسنی بندپی بیمه سلامت پایان سال تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۲۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد

قانون بیمه کارگران ساختمانی در هفته کارگر از سوی رییس جمهور ابلاغ شد تا روزنه‌ای برای تحقق آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بیمه لحظه شماری می‌کردند، گشوده شود.

به به گزارش ایسنا، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

به گزارش ایسنا، با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ/ برنامه دولت در خصوص کالابرگ چیست؟
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد