Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال جهان نیا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: طرح نسخه نویسی الکترونیک یکی از دستاوردهای مطلوبی بوده که دو سال از آغاز آن می گذرد و با اجرای این طرح، از لحاظ هزینه، سلامتی بیماران و دسترسی عادلانه اقشار جامعه به خدمات، قابل توجه است.

وی یکی از مشکلاتی که مانع اجرای ۱۰۰ درصدی این طرح شده را پهنای باند و قطعی های مکرر اینترنت خواند و گفت: باتوجه به اینکه نسخه نویسی به سرعت در حال توسعه در تمام نقاط کشور است، قطعا راهکارهایی برای رفع آن لحاظ خواهد شد و در شرایط فعلی نیز  بخش زیادی از پزشکلان، داروخانه ها، درمانگاه ها و کلینیک ها به این سیستم وارد شده اند و در شرف برطرف کردن خطاها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی با بیان اینکه پزشک و طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی نسبت به استفاده از نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی یا کاغذی مختار هستند، گفت: هدف ارائه خدمت به بیماران است و برای جلوگیری از ایجاد ترافیک در انجام خدمت رسانی، انتخاب نوع ویزیت آزاد گذاشته شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس آخرین آمار ثبت شده حدود ۸۰ درصد نسخه ها به صورت الکترونیکی نوشته می شوند، ادامه داد: این در حالی است که پیش از آغاز طرح الکترونیکی شدن نسخه ها، تمامی اسناد به صورت کاغذی به سازمان تامین اجتماعی ارسال می شد و در حال حاضر این میزان به ۲۰ درصد رسیده است که گروهی از آنها به دلیل نداشتن زیرساخت ها تاکنون موفق به استفاده از این طرح نشده اند.

جهان نیا اضافه کرد: مزیت تولید نسخه الکترونیک علاوه بر صرفه جویی در کاغذ و افزایش سرعت انجام خدمات، این است که در انتهای هر روز، ۸۰ درصد مبلغ بیمه برای طرفین قرارداد واریز خواهد شد، اما برای مجموعه که ای اسناد به صورت کاغذی ارسال می شود، پرداخت هزینه ها در پایان هر ماه صورت می گیرد.

این مقام مسئول اظهار داشت: همچنین جهت حمایت مالی از بیمه شدگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران، برای افراد بالا ۶۵ سال، ارائه خدمات در تمامی مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی به صورت رایگان خواهد بود و ۱۰ درصد فرانشیزی که قبلا واریز می کردند، طی توافق با دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی توسط سازمان بیمه واریز و بیمه شده خدمات را به صورت رایگان خواهد داشت.

وی همچنین ادامه داد: در شهرستان هایی که بیمارستان ملکی تامین اجتماعی مستقر نیست، بیمارانی که دارای بیمه تامین اجتماعی هستند، در صورت مراجعه به مراکز دولتی و دانشگاهی خدمات به صورت رایگان دریافت خواهند کرد که توافقات برای اجرایی شدن این طرح صورت گرفته و در شرف راهکارهایی برای نهایی شدن است.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: تامین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیکی تامین اجتماعی نسخه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۱۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، نرجس بختیار خلج ظهر پنجشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان ضمن ابلاغ پیام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون اقدامات مؤثری در وزارت کار شده که از جمله آنها ایجاد بیش از ۲.۵ میلیون فرصت شغلی بوده است.

وی ادامه داد: نرخ بیکاری از ۹.۶ درصد در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم اکنون به ۸.۱ درصد کاهش یافته است.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده با اشاره به ایجاد فرصت شغلی برای ۸۱ هزار نفر مددجوی بهزیستی، افزود: در این مدت همچنین سامانه یکپارچه تسهیلات اشتغال ایجاد شده و رشد ۳.۵ درصدی شاغلان شرکت‌های تعاونی را شاهد هستیم.

بختیار خلج به تسویه تسویه بدهی یکهزار و ۶۰ میلیارد ریالی بیمه تأمین اجتماعی پس از سال‌ها انباشت در دولت‌های قبلی توسط دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در این دولت ۱۷۵ هزار جرایم ناشی از بدهی بنگاه‌های اقتصادی در راستای اشتغال زایی مشمول بخشودگی شدند.

وی با بیان اینکه ۱۳ قلم داروی جدید تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت، به افزایش ۴۰ درصدی پوشش بیمه عشایر و روستایی به ویژه زنان اشاره کرد و افزود: در همین راستا یک میلیون و ۱۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه عشایر و روستایی قرار گرفتند و ۴۰۰ تعاونی مصرف ایجاد شد.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده اضافه کرد: یا اجرای طرح فجرانه ۲۰ میلیون خانوار با جمعیت ۶۰ میلیون نفر مشمول کالابرگ فجرانه با تمرکز بر کالاهای اساسی شدند.

بختیار خلج با بیان اینکه حوادث شغلی در کشور کاهش ۱۴ درصدی داشته است، افزود: در دولت سیزدهم ۲۹۳ تعاونی مسکن کارگری در ۲۵ استان کشور تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه ۱۲۰ هزار کارگر نخبه در جشنواره امتنان شناسایی شدند، خاطرنشان کرد: این جشنواره امسال با افزایش ۲۵ درصدی مشارکت مواجه بود به طوری که ۵۰ هزار و ۷۵۲ نفر در این جشنواره شرکت کردند و در سطح ملی ۲۶ نفر کارگر نخبه در حوزه خدمات، کشاورزی و صنعت معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم از برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان تقدیر شد.

کد خبر 6095011

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم