Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان بندرعباس- طرح نسخه نویسی الکترونیکی در بیمارستان، کلینیک امام علی و تعداد انگشت شماری از مطب‌های خصوصی در کیش اجرا می‌شود و بیشتر پزشکان از اجرای این طرح خودداری می‌کنند.

پزشکان آماده نبودن برخی زیرساخت‌ها و سرعت پایین اینترنت، آموزش ناکافی در خصوص چگونگی کار با نرم افزار‌های این طرح از سوی سازمان‌های متولی، زمان بر بودن ثبت نسخه‌های بیماران در سامانه را از جمله دلایل مشارکت نکردن در این طرح عنوان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسئول یکی از داروخانه‌های کیش با اشاره به اینکه سنگینی اجرای این طرح بر دوش متصدیان داروخانه‌ها قرار گرفته است گفت: پزشکان به دلیل زمان بر بودن مراحل ثبت نسخه‌ها در سامانه از این سامانه استفاده نمی‌کنند و ثبت نسخه توسط متصدیان داروخانه‌ها انجام می‌شود.

مدیردرمان تامین اجتماعی هرمزگان در خصوص مشکلات نسخه نویسی الکترونیکی در کیش گفت: با توجه به اینکه این کار بر بستر اینترنت انجام می‌شود، چنانچه مشکلاتی در این حوزه مطرح می‌شود باید در ابتدا عوامل منطقه‌ای از جمله سرعت اینترنت و در مرحله بعد وضعیت سامانه‌های سازمان تامین اجتماعی بررسی شود.

مریم امیری افزایش تولید نسخه الکترونیکی در برخی از ساعات شبانه روز و به روز رسانی سیستم‌ها را از دیگر دلایل کندی سامانه تامین اجتماعی برشمرد.

وی گفت: پزشکان و متصدیان داروخانه‌ها در زمان بروز مشکلات سامانه تامین اجتماعی می‌توانند با کارشناسان فناوری اطلاعات تامین اجتماعی هرمزگان با شماره تلفن ۰۹۳۹۸۷۸۵۵۵۷ تماس بگیرند.

انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیک هرمزگان تامین اجتماعی داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: پزشکان و موسسه‌های تشخیصی-درمانی بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، داروخانه ها، آزمایشگاه ها، کیلینیک‌ها و پاراکلینیک‌ها طرف قرارداد در هر شرایطی ملزم به ارائه خدمت با رعایت کامل تعهدات و پوشش بیمه‌ای به بیمه شدگان هستند.
محمدحسین صفاری افزود: در زمانی که سامانه‌های بیمه به هر دلیلی دچار اختلال موقت شوند و یا نسخه نویسی الکترونیک امکان پذیر نباشد، این مراکز موظفند نسخ را به شکل کاغذی ثبت و پذیرش، و به بیمه شدگان خدمات ارائه دهند.
مدیرکل بیمه سلامت استان گفت: بیمه شدگان تخلف پزشکان و موسسه‌ها را در این خصوص را می‌توانند در سامانه شکایات سازمان بیمه سلامت به آدرس shekayat.ihio.gov.ir ثبت کنند.

دیگر خبرها

  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود